HOIDOT

KASVOHOIDOT

Teen kasvohoidot ja ihonpuhdistukset aina räätälöidysti ja asiakaskohtaisesti. Hoitoon tullessasi teen ihoanalyysin, jonka perusteella suosittelen hyödyllisimmät toimenpiteet juuri sinun ihollesi. Hyväksyttyäsi hoitosuunnitelman voimme aloittaa. Näin sinun ei tarvitse itse etukäteen hoitoa tilatessasi tarkalleen tietää mitä toimenpiteitä teemme. Jokaisen kasvohoidon jälkeen saat mukaasi hoitoerittelyn, josta näkyy hoidossa tehdyt toimenpiteet, minuuttimäärä ja ainekustannukset, joista hoidon hinta määräytyy. Hoidon aika voi henkilöstä ja toimenpiteistä riippuen olla noin yhdestä tunnista kahteen ja puoleen tuntiin.

Kasvohoito voi koostua esimerkiksi seuraavista toimenpiteistä: pintapuhdistus, mikrohionta, frimator-kuorinta, mekaaninen syväpuhdistus, hieronta, tehohoitoaine, kulmien ja ripsien kestoväri, kulmien muotoilu, depilaatio, epilaatio, naamio ja make up.


VALMIIT HOITOKOKONAISUUDET

Detox & Energy

Hoito on rentouttava, tehokas hoitokokonaisuus, jossa käytetään alkupuhdistuksen jälkeen kirkastavaa, puhdistavaa detox-naamiota. Naamion vaikutuksen aikana, hieron jalkasi nilkkoihin asti. Detox-naamion jälkeen laitetaan ihollesi toinen naamio, joka on syväkostettava, ihoa energisoiva ja elvyttävä. Energy-naamion vaikutuksen aikana hieron rintakehän, niskan korvien ja päänahan alueen läpi. Iho on puhdistunut, kirkastunut, kosteutettu. Tämän hoidon jälkeen on hyvä varata loppupäivä rentoutumiseen, jolloin hoidolla saavutettu hyvä olo kestää pidempään.

Purodoré Kultainen kosketus

Hoito sisältää alkupuhdistuksen kasvoille, kaulalle ja decolteelle sekä kuorinnan, liftaavan kasvohieronnan ja naamion. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan hartiat, niska ja/tai päänahka toiveiden mukaan. Lopuksi hoito viimeistellään seerumilla, silmänympärys- ja kasvovoiteella ihon tarpeiden mukaisesti. Ylellinen heleyttävä anti-age kasvohoito aktivoi solujen uudistumista. Hoito korjaa tehokkaasti ihoa, vilkastuttaa ihosolujen uudistumista, lisää ihosolujen luontaista kollageenin sekä elastiinin tuotantoa ja estää ihon pintakerroksen ohenemista. 

Purodoré Rauhoittava kosketus 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen & kuorinnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
Hemmottelevan, pitkän kasvo/ kaula hieronnan. Ihoa rauhoittavan Laventeli naamion, jonka aikana hieronnan hartia/niska, decollete alueelle. Myös korvat tai päänahka voidaan hieroa – asiakkaan toiveen mukaan. Hoito viimeistellään ihoa rauhoittavilla hoitoaineilla. Tämä hoito on hyvin hemmotteleva, ihon tasapainotilaa eheyttävä, rauhoittava hoito kokonaisuus.

Lumoava hetki

Hoito irrottaa sinut hetkeksi arjesta. Se on todellinen kosteuskylpy ihollesi. Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kevyen kuorinnan, hemmottelevan hieronnan kasvojen ja kaulan alueelle, kosteuttavan ja rauhoittavan naamion sekä viimeistelevät hoitotuotteet.

AHA-happohoito

AHA (Alfa hydroxy acids). Hoito sopii hyvin ikääntyvälle iholle anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen. AHA-hoito edistää ihosolujen uusiutumista ja vanhojen solujen poistumista. Näin myös elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat. Myös ihon kyky sitoa kosteutta on entistä parempi. Iho kirkastuu, vaalenee ja pehmenee. Hoidon voi yhdistää osaksi laajempaa kasvohoitoa tai tehdä yksittäisenä hoitona. 


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoidossa käsitellään päänahan lisäksi myös niska - hartiaseutua ja kasvoja. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille paremmin happea, joka parantaa keskittymistä, selkeyttää ajattelua, rauhoittaa sekä helpottaa henkistä väsymystä. Apua hoidosta ovat saaneet lukuisat migreenistä kärsivät. Hieronta tulee tehdä migreenikohtauksen jälkeen. Apua voi saada myös stressitinnitykseen.


MIKRONEULAUS - MESOTERAPIA

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholta vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) tai hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus on neulaukseen perustuva hoitomenetelmä, jonka vaikutus perustuu oman elimistön kollogeenituotannon stimulointiin. Samalla ihoon imeytetään tehoseerumia, jonka vaikutus tehostuu jopa 1000 kertaiseksi. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vahingoittamaa ihoa ja couperosa ihoa.

Mikroneulaus hidastaa kasvojen ikääntymistä ja häivyttää juonteita. Hoito parantaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja näin kiinteyttää ihoa. Samalla iho vahvistuu ja ihon väritys, pigmenttimuutokset tasoittuvat. Hoito pienentää huokosia ja tasoittaa arpia. Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat ikä ja elintavat. Sarjahoitoa suositellaan 4-6 kertaa noin 4 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitävänä hoitona 1-2 kertaa vuodessa.


KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Värin, muodon ja tekniikan valintaan vaikuttavat niin kasvon piirteet kuin kasvojen ja hiusten värityskin. Uudet pigmentoinnit vaativat kaksi käsittelykertaa. Ensimmäiseen kertaan varataan 2,5 tuntia aikaa. Aika sisältää puudutuksen, esipiirroksen, jonka asiakas hyväksyy ja varsinaisen työ. Toinen kerta tehdään 3–8 viikon kuluessa ja aikaa varataan 2 tuntia. Toisen laiton jälkeen lopputulos on vasta sellainen, kun on tarkoituksena olla.

Pigmentointi tehdään laadukkailla Purebeau-kestopigmentointiväreillä. Kaikki Purebeaun värit ovat korkealuokkaisia mikrovärejä. Ne ovat dermatologisesti testattuja ja käyneet läpi allergeeniset herkkyystestit. Värit ovat kliinisesti steriilejä. Ne eivät myöskään haittaa tietokonetomografiaa tai magneettikuvausta.